Verzending en retour

Afhalen en Verzenden

Gedecoreerde taarten worden niet verzonden en dienen afgehaald te worden in de bakkerij. Afhalen van gebak/taarten kan tijdens het door u gekozen afhaalmoment op woensdag en vrijdag na 15h en op zaterdag tussen 12 en 15h of 15 en 18h. Wij vragen van deze gekozen afhaalmomenten na te leven voor een vlot verloop, mocht er onverwachts iets veranderen in uw agenda dan kan u hiervoor contact opnemen via het contactformulier. Annuleren van bestellingen kan enkel na overleg in functie van de voorbereidingen die zijn getroffen en kan vergoed worden door middel van een tegoedbon, wij geven hiervoor geen geld terug. Annuleren van een bestelling staat niet gelijk aan retourneren obv het herroepingsrecht..

Afhalen van andere artikelen, kan tijdens de openingsuren van de winkel. U ontvangt een mailtje van zodra uw bestelling klaar ligt.

Voor klanten die trainingen volgen bestaat de optie om je bestelling te ontvangen op het eerstvolgende trainingsmoment.

Bijzondere categorie Riverwood 12 kg. Grote zakken voeding vanaf 12g worden gratis aan huis geleverd voor de regio Zemst en deelgemeenten, Mechelen en deelgemeenten, Sint Katelijne Waver en deelgemeenten.

Verzending aan huis in België 7.74€ , naar Nederland 10.50€ incl. 21%BTW

Verzending naar een afhaalpunt of pakjesautomaat in België 6.10€ incl. 21%BTW Heeft u een voorkeur van afhaalpunt of automaat dan kunt u dit toevoegen aan het opmerkingenveld anders selecteer ik een afhaalpunt op basis van het adres.

Zowel bij verzending naar thuisadres als bij afhaalpunt ontvangt u een Track and Trace via mailing door de verzendmaatschappij. Wanneer een pakket niet kan worden afgeleverd zal dit gaan naar een afhaalpunt. Pakjes in een afhaalpunt die niet tijdig worden afgehaald komen automatisch retour naar de winkel. Het retour zenden door “niet afhalen” staat niet gelijk aan retourneren volgens herroepingsrecht. u ontvangt in dit geval uw aankoop bedrag niet terug en kan uw bestelling kosteloos afhalen in de winkel of betalen voor een nieuwe zending. Mits overleg kan gekozen worden om het aankoopbedrag excl. verzending om te zetten in een tegoedbon.

Verwerkingstermijn

Artikelen die door ons worden aangekocht en niet zelf gemaakt worden, zijn overwegend klaar voor verzending of afhaling tussen 3 en 5 werkdagen indien zij op voorraad zijn.

Voor artikelen die door ons gemaakt worden zoals textiel, bedrukkingen, personalisaties, handgemaakte artikelen, taarten en gepersonaliseerde koeken rekenen wij een verwerkingstermijn van 5-10 werkdagen.

Retourneren

Als smallbusiness/smallshop zijn wij er ons van bewust dat wij niet dezelfde competitieve voorwaarden kunnen bieden als andere grote spelers op de online markt. Wat wij wel kunnen bieden is een fysieke winkel waar u wordt bijgestaan met uitstekend advies en waar u de artikelen vooral kunt ontdekken. Het gratis verzenden en retourneren leidt makkelijk tot overconsumptie en impulsaankopen en hier is helaas geen marge voor in een smallbusiness in deze bijzondere tijden. Als smallbusiness ben ik dankbaar wanneer ruilen of aanvaarden van een tegoedbon verkozen wordt boven het terugbetalen van een bestelling.

Is het product dat je hebt ontvangen niet helemaal naar wens maar wens je een ander artikel in de plaats, neem dan contact op via het contactformulier om dit te bespreken. Je kunt het artikel steeds kosteloos ruilen in de winkel of terugzenden. Wens je niet te ruilen dan kun je het artikel retourneren zonder opgave van reden volgens het herroepingsrecht. Retourneren kan door de producten binnen de 14dagen na ontvangst van jouw bestelling terug te zenden naar de maatschappelijke zetel: Walemstraat 29 2860 Sint Katelijne Waver. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. U kunt er ook voor kiezen het artikel kosteloos binnen te brengen in de winkel. Na ontvangst van jouw retour bekijken wij of het artikel in correcte staat werd geretourneerd. Hieronder wordt verstaan dat het artikel geen gebruikssporen bevat, zich in de originele staat en verpakking bevindt, voorzien is van de originele labels en etiketten. Er wordt verwacht dat het artikel met zorg wordt terug gezonden zodat dit opnieuw voor verkoop kan worden aangeboden. Is jouw artikel op correcte wijze terug gezonden dan zal het bedrag van het artikel dat u betaald heeft, exclusief verzendkosten en gebruikte kortingen geretourneerd worden op het rekeningnummer dat gebruikt werd bij betaling. Heeft u een éénmalige kortingsbon of tegoedbon gebruikt voor uw aankoop dan is deze verlopen en vergoeden wij deze niet mee terug. Heeft u gebruik gemaakt van een cadeaubon dan zal u opnieuw een cadeaubon ontvangen voor het bedrag dat werd gebruikt excl. verzendkosten.

Uitzondering van artikelen die niet geretourneerd kunnen worden. Volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden mbt tot personalisatie of hygiëne: -slaapartikelen zoals manden, benchmatten en dividers die uit de verpakking werden gehaald om te testen -hondenjassen of bandana’s die gepast werden en waarbij haren zichtbaar zijn op het artikel -gepersonaliseerde bedrukkingen -gebak en taarten op bestelling -gepersonaliseerde orders uit de bakkerij.

Annulatie van diensten/trainingen & workshops

Workshops en trainingen geboekt via de website kunnen tot 48h voor aanvang verzet worden volgens beschikbaarheid. Annulaties hierna of in geval van niet opdagen zijn voor eigen rekening en worden niet terug betaald. Meer info over voorwaarden en afspraken specifiek voor trainingen en workshops kun je vinden bij de algemene voorwaarden en afspraken op de pagina van de trainingen en staan ook vermeld bij de workshops.