Word zelf de coach die je hond verdient

We willen allemaal een hondje dat perfect bij ons past, in ons gezinsleven, waar we overal mee kunnen komen.

In realiteit maken we ons vooral zorgen over blaffen aan de poort, uitvallen op wandeling, putten graven in de tuin, zindelijkheid, ladders in kousen of vuile poten op kleding door opspringen, kindjes die omgekwispeld worden, hapjes die van de salontafel gepikt worden…laat staan grommen of zelf bijten.  Het hoeft niet altijd zover te komen maar zelfs als het al zover is, is er vaak nog wel een oplossing.

Tender Loving Doggycare geeft je een aantal inzichten om je hond te coachen zodat ook hij zich goed gedraagt in het alledaagse leven.  Lessen zijn gericht op het karakter van de hond en het gedrag dat jouw hond vertoont.  Al de lessen zijn privé of het nu gaat om puppy lesjes, basis gedragstraining, probleemgedrag, kindergewenning of hond en baby toezicht voor toekomstige ouders.

Pup op komst

Begeleiding keuze hond en introductieles ``Dit is je hond``

Pups, jonge honden en socialisatie

Training, just for fun? Alle honden welkom

Gedragsbegeleiding

Probleemgedrag of onbegrepen gedrag?

Prijzen

Bekijk de prijzen & afspraken van TL Doggycare

Tender Loving Doggycare beschikt over een professioneel gecertificeerd gedragsbegeleider en werkt zonder straf of pijn, op basis van de connectiemethode met respect voor hond en baas en heel veel positieve trainingskills.

Wetenschappelijk onderbouwde aanpak en positieve training in combinatie met passie voor honden en hun welzijn is een succesverhaal.

Maar ook de noden en de verwachtingen van de eigenaars zijn belangrijk om samen een geslaagde samenwerking te bekomen.

Ik hou van een persoonlijke aanpak dus aarzel niet om mij te contacteren voor een kennismakingsgesprek

Groetjes Kim,